ADVnor - Open House.


Skrevet av Jannicke Hjelmervik

ADVnor holdt åpent hus den 6. februar for å markere at de nå er godt på plass i nye lokaler i Torvveien 4. De befinner seg i knutepunktet i Asker, med et yrende gateliv utenfor og togstasjonen som nærmeste nabo.

Samarbeidspartnere, kunder og leverandører bidro til å skape god stemning i de lyse og funksjonelle lokalene denne ettermiddagen. Sammen med tapas fikk vi presentert de ulike ekspertiseområdene til bedriften. Vi fikk innblikk i hvorfor ADVnor ble etablert i 2009 og at de er kommet langt på vei med å innfri forventningene sine. Det ble lagt vekt på at deres store nettverk av samarbeidspartnere, kunder og venner, samt god kvalitet i prosessene er det som skaper suksess.

Det faglige innslaget ble fulgt av fengende toner fra Charmina strykekvartett, som åpnet med ”Seterjentens Søndag” av Ole Bull.  Deretter fremførte de et verk av ADVnor partner og komponist Átila Mellilo. Vi lot oss begeistre og ga en ekstra runde med applaus til komponisten før kvartetten fortsatte med andre verk.

Gjestene ble lenge og fatene tømt.  Opplevelsen av å ha tilbrakt en nyttig ettermiddag i hyggelig selskap, vil nok sitte i en god stund.

Slagordet til ADVnor er ”Vi tar ditt selskap dit det skal..”. Etter denne begivenheten bør ingen være i tvil om hvordan de får det til.