Fra operativ ledelse til utvikling av selskaper.


Tor Malmo til ADVnor.


30 år i databransjen, 18 av dem som operativ toppleder, senest som CEO i Logica. Tor Malmo (57) blir en del av teamet i ADVnor, og vil nå sin benytte sin erfaring og kompetanse til å hjelpe selskaper med verdiutvikling etter ADVnor modellen.

Malmo gyver i disse dager løs på nye jobbutfordringer i konsulentfirmaet ADVnor. - Strategisk ledererfaring er nødvendig for å forstå selskapene og for å kunne formulere et eieroppdrag slik at både eiere og ledelse arbeider for felles mål. Til å lede slike prosesser og finne riktig løsning for selskap og eiere, trenger vi medarbeidere som ”have been there and done that”, sier Bjørn Skare, Managing Partner i ADVnor.

Skare understreker at Tor Malmos solide erfaring, troverdighet og tyngde betyr at han vil være sentral i løsningen av ADVnors oppdrag.

For Tor Malmo representerer overgangen en naturlig karriereutvikling. – Jeg har alltid vært opptatt av muligheten til å påvirke, og nå får jeg anledning til å bruke min erfaring til aktivt å utvikle verdiene i flere selskaper. Jeg tiltales av ADVnors tilnærming og engasjement gjennom alle faser i prosjektene, - fra analyse til faktisk implementering og verdirealisering i forhold til konkrete eieroppdrag. Det gir en troverdighet gjennom langsiktighet og struktur i utviklingsprosessene i selskapene vi engasjeres i, sier Malmo.

En av Malmos første oppgaver i ADVnor er å overta ledelsen og utviklingen av IT-selskapet NAF-Data som utvikler og drifter IKT løsninger for apoteksektoren i Norge. Alle apotek benytter løsningen, ca. 5000 sluttbrukere fordelt på rundt 700 installasjoner spredd over hele landet. Selskapet er nå i full gang med implementeringen av neste generasjons apoteksystem. Fem års utviklingsprosjekt til 150 millioner kroner realiseres nå, og mer enn 100 av landets apotek kan allerede nå håndtere eResept. NAF-Data er eiet av Apotekernes Hus som igjen er eiet av Apotekerforeningen.

For ytterligere informasjon:
Bjørn Skare, Managing Partner i ADVnor. Mobil: 920 63 888. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Tor Malmo, Partner i ADVnor. Mobil 922 57 465. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Malmo vil delta på “Eierkonferansen 2011” som foredragsholder og dele sine erfaringer med deltakerne under foredragstittelen ”Praktisk erfaring ved kjøp og salg av selskaper”, www.eierkonferansen.no